Arbëri

Një imam shqiptar, kapelan në policinë e New Yorkut

Një imam shqiptar, kapelan në policinë e New Yorkut

Imam Tahir Kukaj i qendrës Islamo-Kulturore në Staten Island të New Yorkut, ka tani një detyrë të re. Ai shërben edhe si kapelani mysliman i policisë së New Yorkut.

Zëri i Amerikës ishte në qendrën ku shërben imami dhe e pyeti atë rreth komunitetit mysliman shqiptar si dhe për rolin e tij të ri në policinë e New Yorkut.