Arbëri

Demi: Suksesi apo dështimi i Qeverisë së re do të varet nga krijimi i vendeve të reja të punës

Demi: Suksesi apo dështimi i Qeverisë së re do të varet nga krijimi i vendeve të reja të punës
 

Nga veprimet në ekonomi, sidomos në krijimin e vendeve të reja të punës, do të varet suksesi apo dështimi i qeverisë së re, ashtu sikurse i të gjitha qeverive deri më tani, ka thënë Agron Demi. E, me rritjen e vendeve të punës, ai ka parashikuar se mund të bjerë edhe shkalla e migrimit.

Demi është analist politikash në Institutin GAP dhe, në një intervistë dhënë “Kohës Ditore”, ka folur për problemet më kryesore me të cilat përballet vendi, për veprimet që duhet ndërmarrë menjëherë qeveria e re, por edhe për prioritetet mandatore që duhet t’i ketë kjo qeveri.