Arbëri

Thirrjet “Kosovo, UÇK-ISIS” e kanë pritur në Beograd emisarin Grenell

Me thirrjet “Kosovo, UÇK-ISIS”, të zmadhuara me megafon, është pritur sot në Beograd Richard Grenell, i dërguari special i presidentit amerikan Donald Trump për bisedimet mes Kosovës dhe Serbisë.

Këto thirrje dëgjohen një video që e ka plasur në platformën e vet në Youtube, Veçernje Novosti.