Arbëri

BE-ja kërkon anulimin e të gjitha konkurseve qeveritare që u shpallën në fushatë

 

Rreth 20 konkurse që nga muaji shtator janë shpallur vetëm nga Ministria e Infrastrukturës në shërbimin civil. Derisa qeveria është në dorëheqje dhe vendi në prag të zgjedhjeve, kjo ministri ka hapur pozita për shumë vende të reja në shërbimin civil.

Ministria e Mbrojtjes, gjithashtu, ka hapur më shumë se 10 konkurse në shërbimin civil. Shtatori ishte muaji i konkurseve edhe në Ministrinë e Kulturës dhe Sportit.