Arbëri

Shqipëria e Kosova çdo herë në krah të njëra-tjetrës

Shqipëria e Kosova çdo herë në krah të njëra-tjetrës

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta, ka pritur sot në Tiranë ministrin e Brendshëm në detyrë të Kosovës, Ekrem Mustafa.

Përmes një postimi në Facebook kreu i shtetit i shprehu zyrtarit kosovar mirënjohje për bashkëpunimin si dhe ndihmën e ofruar për tejkalimin e pasojave të tërmetit.