Arbëri

Scott: Çdo vonesë e arritjes së marrëveshjes Kosovë-Serbi, e largon rajonin nga një e ardhme stabile

Foto: Tanjug
 

Ambasadori i SHBA-së në Beograd, Kyle Scott, ka thënë se çdo vonesë që bëhet drejt arritjes së një marrëveshjeje ndërmjet Kosovës dhe Serbisë, e largon rajonin nga e një e ardhme stabile, gjë të cilët nuk e dëshiron Prishtina, por as Beogradi.

Sipas tij, për t’u arritur një marrëveshje ndërmjet dy palëve, do të jetë e nevojshme ndihma e Palmerit, por sigurisht edhe e liderëve të dy shteteve, raporton TV Arta.