Arbëri

Adria Airways ka anuluar fluturimet më 24 dhe 25 shtator

Adria Airways ka anuluar fluturimet më 24 dhe 25 shtator
 

Adria Airways ka njoftuar se më 23 shtator 2019 në mesnatë ka pushuar përkohësisht operimin e shumicës së fluturimeve të saj në datat 24 dhe 25 shtator.

Kjo përfshinë të gjitha fluturimet e Adria-s në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.