Arbëri

Edhe një tërmet pas mesnatës në Shqipëri

Edhe një tërmet pas mesnatës në Shqipëri

Pas mesnatës në Shqipëri është regjistruar edhe një tërmet. Sipas Institutit të Gjeoshkencave, Energjisë, Ujit dhe Mjedisit (IGJEUM) tërmeti është regjistruar në detin Adriatik.

Ky tërmet është regjistruar në orën 02:27 me magnitudë 2.7 dhe thellësi 16 km, raporton TCH.