Arbëri

Thaçi: Qeveritë shkojnë e vijnë, por raportet me SHBA-në nuk cenohen asnjëherë

Thaçi: Qeveritë shkojnë e vijnë, por raportet me SHBA-në nuk cenohen asnjëherë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka thënë se marrëdhëniet mes Kosovës dhe Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Bashkimit Evropian nuk do të cenohen asnjëherë.

Në një deklaratë për “Zërin e Amerikës”, Thaçi ka thënë se pas zgjedhjeve të parakohshme të 6 tetorit, Kosova duhet të formojë shpejt qeveri të re, që do të përballet me sfidat që e presin vendin.