Arbëri

Tërmetet në Shqipëri lanë shumë banorë pa shtëpi

Gjithsej 105 qytetarë të Tiranës dhe Durrësit kanë marrë trajtim për lëndime të ndryshme, ndërsa 3 prej tyre janë gjendje më serioze nga lëndimet e marra.

Kjo, si pasojë e tërmetit 5.8 shkallësh të rihterit që goditi Shqipërinë gjatë së shtunës, tërmet ky që dëmtoi edhe shumë shtëpi e banesa.