Arbëri

Liberalizimi i vizave, nga premtim që sillte vota në rrezik elektoral

Liberalizimi i vizave, nga premtim që sillte vota në rrezik elektoral

Prej vitit 2009 qytetarëve të Kosovës u është premtuar liberalizimi i vizave. Kanë kaluar 10 vjet dhe kjo çështje mbetet aktuale, porse tash, politikanët duket se janë heshtur me premtime se do të ndodhë liberalizimi.

Të zëshëm ishin krejt liderët e koalicionit PANA të legjislaturës së kaluar, por para zgjedhjeve të parakohshme të 6 tetorit, kur Kosova ende s’ka hyrë zyrtarisht në fushatë, në parafushatë premtimet për viza nuk po dëgjohen.