Arbëri

50 oficerë të Gardës Kombëtare të Iowa-s vizitojnë FSK-në

50 oficerë të Gardës Kombëtare të Iowa-s vizitojnë FSK-në
 

Një delegacion prej 50 oficerësh dhe nënoficerësh të “Staff Ride“ të Gardës Kombëtare të Iowa-s nga SHBA, nga data 16 deri 20 shtator po qëndron për vizitë zyrtare në Kosovë.

Në kuadër të kësaj vizite, delegacioni “Staff Ride” nga Iowa së bashku me oficerë dhe nënoficerë të Forcës së Sigurisë të Kosovës, kanë vizituar disa vende historike dhe të rëndësishme të Republikës së Kosovës, si dhe kanë zhvilluar aktivitete të ndryshme akademike dhe rekreative.