Arbëri

Letra plot zemërim e njerëzi e të refuzuarës për asistente në Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë

Letra plot zemërim e njerëzi e të refuzuarës për asistente në Fakultetin e Mjekësisë në Prishtinë

Studentja e Fakultetit të Mjekësisë, Shqipdona Lahu përmes një statusi në Facebook ka reaguar në lidhje me vendimin e Këshillit të Fakultetit të Mjekësisë për angazhimin e personelit akademik, e ku Lahu ishte një nga kandidatet që i plotësonte të gjitha kushtet dhe ishte e vetmja me notën maksimale 10.0, por kjo nuk i ndihmoi të marrë detyrën që e pretendoi, përcjell KultPlus.

Më poshtë po ju sjellim reagimin e plotë të Shqipdona Lahut: