Arbëri

Lura, një nga perlat e natyrës shqiptare, në flakë

Lura, një nga perlat e natyrës shqiptare, në flakë

Zjarri i rënë në Pregj, Lurë, që para tre ditësh ka dëmtuar një sipërfaqe të konsiderueshme pyjesh të larta me pisha.

Më problematike situata ka qenë ditën e sotme në fshatin Vlashe, ku janë djegur plotësisht mbi 5 hektarë pyje pishe dhe disa banesa të fshatit .