Arbëri

Kuvendi i Kosovës shënoi sot Ditën e Demokracisë

Kuvendi i Kosovës shënoi sot Ditën e Demokracisë

Në kuadër të Ditës së Demokracisë, Kuvendi i Kosovës ka organizuar sot një varg aktivitetesh për të shënuar këtë ditë, ku qindra fëmijë dhe qytetarë vërshuan institucionin legjislativ për ta parë nga afër.

Ata u pritën nga kryetari i PDK-së, Kadri Veseli i cili tha se Kuvendit i Kosovës është institucioni më transparent i Kosovës.