Arbëri

Forcimi i sundimit të ligjit është faktor kryesor për ekonominë në Kosovë, thotë Zeka

Forcimi i sundimit të ligjit është faktor kryesor për ekonominë në Kosovë, thotë Zeka

Përfaqësues të bizneseve në Kosovë thonë se qeveria e re që pritet të dalë nga zgjedhjet e 6 tetorit duhet të vazhdojë reformat ekonomike dhe forcimin e sundimit të ligjit si mundësi për të rritur ekonominë e vendit.

Drejtori ekzekutiv i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, Arian Zeka thotë për Zërin e Amerikës se faktori politik është i rëndësishëm për investimet e huaja, pasi që sipas tij, mos qëndrueshmëria politike largon ata nga investimet.