Arbëri

Kosovarët i mbesin besnikë Durrësit edhe në shtator

Kosovarët i mbesin besnikë Durrësit edhe në shtator

Pushues të shumtë ka pasur edhe në fundjavën e dytë të shtatorit në Durrës.

Edhe pse temperaturat kanë nisur të bien dhe të ketë freski, sipas “tch”, në fundjavë plazhi i Durrësit ka qenë i mbushur me pushues nga Kosova, por edhe të huaj.