Arbëri

Edhe sot protestojnë stomatologët e papunë

 

Specialistët stomatologë të papunë, do të protestojnë edhe sot para Ministrisë së Shëndetësisë dhe sipas tyre protestat do t’i vazhdojnë deri në realizimin e kërkesave të tyre ligjore.

Lexo edhe: Për herë të tretë, stomatologët në protestë për punësim