Arbëri

Basha: Hajdari u vra nga kriminelët

Basha: Hajdari u vra nga kriminelët

Në 21-vjetorin e vrasjes janë bërë homazhe për Azem Hajdarin. Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, ka thënë se Hajdari, u vra mizorisht, nga kriminelët e veshur me uniformën e shtetit.

“Amaneti dhe sakrifica janë përjetë shembull frymëzimi, për të çuar deri në fund idealin e një Shqipërie Evropiane, demokratike, me një politikë të ndarë nga krimi, ku kriminelet janë para drejtësisë dhe prapa hekurave. Sot në këtë 21-vjetor, është akoma plagë e hapur, krimi vazhdon të ketë uniformën e posteve shtetërore. Shqiptarët kërkojnë shpëtim rrugëve të botës”, ka theksuar ai, transmeton KTV.