Arbëri

Surroi: Tri lexime të John Boltonit

 

Rreth një vit më parë shkrimtari dhe publicisti Veton Surroi në kolumnen e tij në “Koha Ditore” rreth John Boltonit kishte shfaqur rezerva ndaj figurës së tij.

Kujtojmë se dje presidenti amerikan Donald Trump ka shkarkuar këshilltarin e tij për Siguri Kombëtare, John Bolton, duke thënë se s’është pajtuar me shumë prej sugjerimeve të tij.