Arbëri

Shënohet 20-vjetori i themelimit të Doganës së Kosovës

Shënohet 20-vjetori i themelimit të Doganës së Kosovës
 

Kryeministri i në dorëheqje, Ramush Haradinaj, në 20-vjetorin e themelimit të Doganës së Kosovës, ka thënë se ky institucion është partner e ekonomisë së vendit përmes së cilit mundësohet qarkullimi i shpejtë i mallrave

Ai ka thënë se ka sfida, por se sipas tij, në punë duhet saktësi dhe kujdes i duhur me atë të cilët punohet, në mënyrë që të fitohet besimi i tyre.