Arbëri

Aliu: Kushtëzimet po zbehin koalicionin e mundshëm VV-LDK

Aliu: Kushtëzimet po zbehin koalicionin e mundshëm VV-LDK
 

Lëvizja Vetëvendosje është duke bërë përpjekje për të arritur koalicion parazgjedhor me Lidhjen Demokratike të Kosovës.

Megjithatë, sipas tyre kushtëzimet janë të dëmshme dhe nuk ndihmojnë në arritjen e kësaj marrëveshje.