Arbëri

Mustafa dëshiron koalicion me Vetëvendosjen, por që kryeministri të jetë nga LDK-ja

Mustafa dëshiron koalicion me Vetëvendosjen, por që kryeministri të jetë nga LDK-ja

Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, përmes një postimi u drejtohet qytetarëve, në fakt autoriteteve të Vetëvendosjes, përmes të cilit bën thirrje për ndërtimi e një fronti të përbashkët para ose paszgjedhor " për t’ua pamundësuar PAN-ave dhe përkrahësve të tyre vazhdimin e shkatërrimi të shtetit".

"Nuk i jap të drejtë LDK-së të përzihet se kush nga VV duhet të jetë kryeministër i vendit. Por, nuk i jap të drejtë as VV të na caktojë sesi LDK duhet të vendosë për kryeministrin dhe për njerëzit e fushatës", shkruan ndër të tjera ai, që mund të lexohet si një reagim ndaj zërave nga strukturat e Vetëvendosjes, se “çkapjen e shtetit nga “Klani Pronto” nuk mund ta udhëheq LDK”.