Arbëri

LDK-ja, disa orë diskutime për ta nominuar me unanimitet Osmanin për kryeministre, e Hazirin në krye të fushatës

 

Isa Mustafa ia ka zgjatur dorën dhe e ka përqafuar Vjosa Osmanin, kandidaten për kryeministre të Lidhjes Demokratike të Kosovës.

Nën duartrokitje, Osmani ka shtrënguar duart edhe me kundër-kandidatin e saj për këtë pozitë, kryetarin e Gjilanit, Lutfi Haziri.