Arbëri

Vulini: Bota do të jetë përgjegjëse nëse mbyll sytë para projektit “Shqipëria e Madhe”

Vulini: Bota do të jetë përgjegjëse nëse mbyll sytë para projektit “Shqipëria e Madhe”

Ministri i Mbrojtjes i Serbisë, Aleksandar Vulin ka folur sot për “Shqipërinë e Madhe”, duke ftuar “botën se nëse mbyllin sytë, atëherë ata do të jenë përgjegjës për të keqen që do të vijë”.

“Fatkeqësisht, ne jemi dëshmitarë të përmendjes së projekteve të ‘Shqipërisë së Madhe’, se e ‘keqja e madhe’ po përsëritet. Unë i them të gjithë botës se nëse mbyllin sytë dhe heshtin, ata duhet të jenë të vetëdijshëm për përgjegjësinë e tyre ‘për të keqen’ që do të dalë nga ky projekt”, tha Vulin.