Arbëri

Kuvendi i ka kërkuar ARKEP-it që sa më shpejt të vendosë rreth numrave të “Z-Mobile”

Foto: Koha
 

Gati një muaj prejse është shkëputur kontrata mes Telekomit dhe “Z-Mobile-it”, Autoriteti Rregullativ për Komunikime Elektronike dhe Postare (ARKEP) ende nuk ka vendosur se çfarë do të ndodhë me 300 mijë numrat që i ka pasur në dispozicion “Z-Mobile”.

Mosmarrja e vendimit, sipas ish-anëtarëve të Komisionit parlamentar që hetoi zhvillimet në Postë-Telekom është duke u neglizhuar qëllimshëm nga ARKEP-i. Një ditë para shpërndarjes së Kuvendit, Komisioni ka marrë vendim që t`ia dërgojë një shkresë ARKEP-it lidhur me këtë çështje, shkruan sot Koha Ditore.