Arbëri

Shkarkohet Këshilli Drejtues i Muzeut, bie poshtë edhe vendimi për drejtorin e ri

Shkarkohet Këshilli Drejtues i Muzeut, bie poshtë edhe vendimi për drejtorin e ri

Ministri i Kulturës në largim, Kujtim Gashi sot ka shkarkuar Këshillin Drejtues te Muzeut të Kosovës, i cili nuk ka garantuar proces transparent, duke e anuluar tërë procesin e deritashëm të.

Kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, ka thënë se në vazhdimësi e ka theksuar se nuk do të lejojë korrupsion dhe nepotizmin nën udhëheqjen e tij.