Arbëri

Haradinaj i bindur se Kulla dhe Çakorri do mbeten të Kosovës

Haradinaj i bindur se Kulla dhe Çakorri do mbeten të Kosovës

Daut Haradinaj në një debat televiziv është zotuar se Kulla dhe Çakorri do të mbeten të Kosovës.

Ish-deputeti i AAK-së, Daut Haradinaj ka treguar se vazhdimisht ka bërë përpjekje për zgjidhjen e kësaj çështjeje dhe është zotuar se kjo pjesë do ti përkasë Kosovës.