Arbëri

OEK-u synon të rrisë bashkëpunimin me bizneset finlandeze

OEK-u synon të rrisë bashkëpunimin me bizneset finlandeze

Në Helsinki të Finlandës po mbahet ngjarja më e madhe e bashkëpunimit biznesore në mes Finlandës dhe pjesës tjetër të botës, e brenduar si “Team Finland Day”, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Me ftesë të ambasadores së Finlandës në Republikën e Kosovës, Pia Stjernvall dhe të organizatorëve të kësaj ngjarje, “Business Finland”, komuniteti i biznesit nga Kosova po përfaqësohet nga kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, transmeton Koha.net.