Arbëri

Sindikata e Aeroportit nga e diela në grevë të përgjithshme dhe pa afat

Sindikata e Aeroportit nga e diela në grevë të përgjithshme dhe pa afat

Sindikata e Aeroportit Ndërkombëtar të Prishtinës (ANP) ka paralajmëruar grevë të përgjithshme dhe pa afat ditëve në vazhdim.

Sipas komunikatës së Sindikatës, greva vazhdon të dielën dhe vazhdon deri në realizimin e kërkesave.