Arbëri

LDK: Qeveria e dorëhequr s’ka të drejtë të emërojë ambasadorë të rinj

LDK: Qeveria e dorëhequr s’ka të drejtë të emërojë ambasadorë të rinj

Lidhja Demokratike e Kosovës ka thënë se qeveria në dorëheqje dhe presidenti Hashim Thaçi kanë bërë së fundmi emërime të kundërligjshme të ambasadorëve të rinj.

Sot televizioni publik raportoi se ministri në dorëheqje i Punëve të Jashtme i Kosovës, Behgjet Pacolli ka vendosur të emërojë disa ambasadorë të karrierës.