Arbëri

Kuvendi i Kosovës mblidhet nesër në orën 10, voton për vetëshpërndarje

Kuvendi i Kosovës mblidhet nesër në orën 10, voton për vetëshpërndarje

Nesër nga ora 10:00 do të fillojë seanca, në të cilën si pikë e rendit të ditës është edhe shpërndarja e Kuvendit të Kosovës, që do t’i hapë rrugës shkuarjes në zgjedhje.

Si pikë e parë e rendit të ditës do të jetë shqyrtimi i projektligjit për ratifikimin e marrëveshjes financiare për IPA 2018 ndërmjet Kosovës dhe Bashkimit Evropian.