Arbëri

ASK: Mbi 38 mijë persona përfituan nga skema për veteranët e luftës

 

Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar “Statistikat e Mirëqenies Sociale” për TM2 2019.

Sipas ASK-së, nga skema për familjet e dëshmorëve dhe invalidët e luftës janë 13,150 përfitues dhe nga skema për veteranët e luftës janë 38, 052 përfitues.