Arbëri

Shqiptarët, faktor kyç për të ardhmen euro-atlantike të Malit të Zi

Shqiptarët, faktor kyç për të ardhmen euro-atlantike të Malit të Zi

Shqiptarët në Malin e Zi do të vazhdojnë të jenë faktor kyç për të ardhmen euro-atlantike dhe europiane të këtij vendi mik dhe partner i rëndësishëm për paqen e stabilitetin në rajon.

Presidenti i Republikës, Ilir Meta priti sot në një takim kryetarin e Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj.