Arbëri

VV: Pacientët presin me orë të tëra për të marrë shërbime, zyrtarët e mohojnë

VV: Pacientët presin me orë të tëra për të marrë shërbime, zyrtarët e mohojnë

Përfaqësues të Lëvizjes Vetëvendosje në Obiliq kanë drejtuar një varg kritikash për shërbimet shëndetësore në këtë komunë.

Ata kanë thënë se pacientët presin me orë të tëra për të marrë shërbime në ndërresën e natës dhe se në shumë raste detyrohen të shkojnë në QKUK me vetura private, shkruan sot Koha Ditore.