Arbëri

Front tregtar me Maqedoninë për votat në Kosovë

Front tregtar me Maqedoninë për votat në Kosovë
Foto ilustrim: Driton Paçarada / Koha Ditore

Ministri i Tregtisë, Endrit Shala, ka ndaluar të premten importin e patates dhe të mjaltit nga Maqedonia e Veriut, masë që në Shkup po konsiderohet politike e në Prishtinë si veprim populist për qëllime elektorale.

Në Kosovë është shprehur droja se veprimet e këtilla mund ta cenojnë marrëdhënien me fqinjin juglindor.