Arbëri

Sulmohet Konsullata e Kosovës në Danimarkë, Pacolli akuzon huliganët serbë

Foto: Konsullata e Kosovës në Danimarkë
 

Ministri në dorëheqje i Punëve të Jashtme të Kosovës, Behgjet Pacolli, ka njoftuar se të mërkurën, në orët e hershme të mëngjesit është sulmuar Konsullata e Kosovës në Kopenhagë, Danimarkë, dhe se është dëmtuar stema e shtetit të Kosovës.

Këto vepra ka thënë se janë bërë nga banditë dhe huliganë serbë në Danimarkë.