Arbëri

KEK-u punëson në Zyrë Ligjore një të dënuar për tri vepra penale

KEK-u punëson në Zyrë Ligjore një të dënuar për tri vepra penale
 

Fakti që është i dënuar tri herë nga Gjykata Themelore në Prishtinë, për tri vepra të ndryshme penale, nuk e ka penguar Fahri Fazliun që të punësohet në Zyrën Ligjore të Korporatës Energjetike të Kosovës (KEK).

Ndonëse Gjykata Themelore i ka konfirmuar Kohës Ditore së i njëjti është dënuar dy herë me gjobë e një herë me burg, sipas Fazliut dhe Zyrës për medie të KEK-u, ai, siç edhe ka qenë e kërkuar me konkurs, i ka sjellë dëshmitë nga Gjykata dhe Policia se nuk është i dënuar dhe nuk ka qenë nën hetime.