Arbëri

Mustafa: Ata që e kultivuan korrupsionin e nepotizmin të shkojnë në lavazh të pastrohen brenda e jashtë

Mustafa: Ata që e kultivuan korrupsionin e nepotizmin të shkojnë në lavazh të pastrohen brenda e jashtë

Kryetari i LDK-së, Isa Mustafa, ka lëshuar akuza ndaj atyre që thotë se e kultivuan korrupsionin dhe nepotizmin e se tash po thonë se mund ta luftojnë atë.

Në një postim në Facebook, Mustafa ka thënë se ata “duhet të shkojnë në lavazh, të pastrohen brenda e jashtë”, e “jo të qeverisin me Kosovën”.