Arbëri

Veseli i bindur: Zgjedhjet të pashmangshme, më 22 gusht shpërndahet Kuvendi

Veseli i bindur: Zgjedhjet të pashmangshme, më 22 gusht shpërndahet Kuvendi

Me rastin e shpërndarjes së certifikatave për të rinjtë e trajnuar në fushën e ndërmarrësisë dhe zhvillim të planeve të biznesit, kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Vesli tha se zgjedhjet janë të pashmangshme, ndërsa më 22 gusht Kuvendi shpërndahet.

Siç raporton KsP, i pranishëm me këtë rast ishte edhe ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Gashi.