Arbëri

Gjysmëkuvendi

Gjysmëkuvendi

Performancat pa kuorum e kanë shoqëruar gjysmëkuvendin e legjislaturës së gjashtë, e cila më 22 gusht ka vendosur ta shpërndajë veten.

Deputetët me gjysmë orari, por me rroga të plota, plus përfitime të tjera financiare, nuk ia kanë dalë të përmbushin tri funksionet themelore - ligjvënien, mbikëqyrjen dhe përfaqësimin, shkruan sot “Koha Ditore”.