Arbëri

Murati: Legjislaturë “anemike”, ndër më të dobëtat

Murati: Legjislaturë “anemike”, ndër më të dobëtat

Përmbushja e vetëm 20 për qind të programit legjislativ të Kuvendit të Kosovës dëshmon se kjo legjislaturë është ndër më të dobëtat, sipas hulumtuesit të Institutit Demokratik të Kosovës (KDI), Artan Murati, shkruan sot “Koha Ditore”.

Në një intervistë për “Kohën Ditore”, Murati i është referuar si “legjislaturë anemike” e cila, siç thotë ai, është karakterizuar me mungesë të kuorumit, si dhe me tensione e polarizim të skajshëm të subjekteve politike.