Arbëri

EPIK: Për herë të parë pas 10 viteve, shumica e qytetarëve të BE-së mbështesin zgjerimin

Foto: Driton Paçarada / Koha
Foto ilustrim
 

Instituti EPIK ka analizuar të dhënat dhe trendët e fundit që dalin nga Eurobarometri, për të shkoqitur shtatë gjetje kryesore.

E para, sipas këtij instituti është zgjerimi.