Arbëri

Kosnett e O’Connell të ashpër ndaj mbetjes në detyrë të Shalës në krye të Agjencisë për Verifikim të Pronës

Kosnett e O’Connell të ashpër ndaj mbetjes në detyrë të Shalës në krye të Agjencisë për Verifikim të Pronës

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Philip Kosnett dhe ai i Britanisë së Madhe, Ruari O’Connell kanë reaguar lidhur me mbetjen në detyrë të kreut të Sekretariatit ekzekutiv të Agjencisë për Krahasim dhe Verifikim të Pronës, Naser Shala.

Kosnett përmes një postimi në Twitter ka thënë se mbetja e tij në detyrë, minon besimin e qytetarëve për zgjedhjen dhe punësimin bazuar në merita.