Arbëri

Bajrami i VOGËL, me oferta të MËDHA!

Bajrami i VOGËL, me oferta të MËDHA!
Artikull i sponsorizuar

Rrejti i marketeve Viva Fresh Store, për FESTËN e Bajramit të vogël, ka përgatitur OFERTA të mëdha, në artikujt kryesorë, të cilët janë të domosdoshëm për çdo familje, në çdo shtëpi.

Kjo festë e Bajramit, vjen me oferta të shumta, në gjithë zinxhirin e marketeve, në tërë Kosovën. Oferta përfshinë të gjitha produktet kryesore të cilat çdo familje, ka planifikuar që t’i servojë, në sofrën e DASHURISË, për gjatë këtyre ditëve FESTIVE. Viva Fresh Store, për festën e Bajramit, pos tjerash ka përgatitur edhe një ofertë të veçantë, për të gjithë ata që duan të veshën; Bukur, Mirë dhe Lirë. Ofertat me zbritje të shumta, përfshijnë; produktet ushqimore dhe higjienike, produkte të amvisërisë, veshmbathjet për femra dhe meshkuj si dhe veshmbathjet për vajza dhe djem.