Arbëri

Sejdi Hoxha jep dorëheqje nga pozita e drejtorit ekzekutiv të Postës

Sejdi Hoxha jep dorëheqje nga pozita e drejtorit ekzekutiv të Postës

Sejdi Hoxha ka dhënë dorëheqje nga pozita e drejtorit ekzekutiv të ndërmarrjes publike Posta e Kosovës. Ai deklaroi se arsyet e dorëheqjes janë angazhimet politike dhe akademike.

Ai përmes një njoftimit për media, ka thënë se donë të jetë shembull i mirë dhe që sipas tij, në asnjë moment dhe rrethanë nuk dëshiron që dikush të mendoj që ai mban pozicionin e tij publik për të përfituar politikisht.