Arbëri

Lluka s’përjashton mundësinë e koalicionit parazgjedhor AAK-Nisma-AKR-PSD

Lluka s’përjashton mundësinë e koalicionit parazgjedhor AAK-Nisma-AKR-PSD

Valdrin Lluka, ministër në dorëheqje i Zhvillimit Ekonomik, nuk ka përjashtuar mundësinë që partia e tij AKR, të hyjë në koalicion parazgjedhor me AAK-në, Nismën dhe PSD-në.

Sipas tij, ky bashkim do ta bënte fitues koalicionin e mundshëm.