Arbëri

“A e nive lajmin ma t’qart’ najher? E kanë qel’ edhe ni Burger King

“A e nive lajmin ma t’qart’ najher? E kanë qel’ edhe ni Burger King
Artikull i sponzorizuar
 

Çdo ditë e më shumë po rritet kërkesa për qasje sa më të lehtë ndaj ushqimit të shpejtë, kualitativ dhe të besueshëm,

Brendi botëror Burger King, tashmë shumë i njohur edhe në vendin tonë po zgjerohet fuqishëm me risi të papara.