Arbëri

Kryeziu: Kosova s’ka arritur ta imponojë veten si aktore serioze karshi BE-së

 

Leonora Kryeziu ka theksuar se që nga shpallja e Pavarësisë, veçanërisht që nga nënshkrimi i Marrëveshjes së Stabilizim-Asociimit, Kosova nuk ka arritur ta imponojë veten si aktore serioze karshi Bashkimit Evropian. Ajo ka shtruar nevojën për shumë më shumë punë në reformat që i kërkon rruga e anëtarësimit, shkruan sot “Koha Ditore”.

Kryeziu është drejtoreshë ekzekutive në Institutin e Prishtinës për Studime Politike, dhe qëndrimin e ka shprehur në një intervistë dhënë “Kohës Ditore”.