Arbëri

Haradinaj në takim me Komisionin Shtetëror për Shënimin e Kufirit me Malin e Zi

 

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, kohëve të fundit i është kthyer diskutimeve më të shpeshta për kufirin me Malin e Zi, ndonëse kishte kohë të gjatë pa e përmendur.

Sot, është takuar me Komisionin Shtetëror për Shënimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit, me të cilët thotë të jetë dakorduar për përgatitjen e para.